Wij weten veel over Duitsland, maar niet alles. Voor onderwerpen zoals taaltraining, marktonderzoek, juridische ondersteuning en marketing zijn er andere partijen: échte experts op deze vakgebieden. Met deze partners werken wij samen op vlakken die buiten onze eigen expertise vallen. Deze bedrijven zijn uitsluitend netwerkpartners, waar wij een goede relatie mee hebben. Als wij klanten doorverwijzen omdat wij hen zelf niet (optimaal) kunnen ondersteunen op bepaalde vlakken, weten we dat ze bij deze experts in goede handen zijn. Wij hebben hier geen overeenkomsten mee en worden hier niet voor betaald.

Cactus Marketing logo

Cactus Marketing

Cactus Marketing is het marketingbureau van Petra Mouw en Gudrun Döhl, gespecialiseerd in marketingsupport voor Nederlandse ondernemingen die ook op de Duitse markt succesvol willen zijn. Klik voor meer informatie en contactgegevens.

Naar de website
Duitse Zaken logo

Duitse Zaken

Als eigenaar van het bedrijf „Duitse Zaken“ verzorg ik sinds 2012 taal- en cultuurtrainingen zakelijk Duits voor Nederlandse ondernemers die in Duitsland zaken (willen) doen. Klik voor meer informatie en contactgegevens.

Naar de website
NBSO logo

NBSO

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) te Stuttgart ondersteunt Nederlandse MKB’ers, die naar Duitsland willen, met het opleveren van marktstudies of het actief contacteren van potentiele samenwerkings-/ handelspartners in Duitsland.

Naar de website
Taxilia logo

Taxilia

Taxilia verzorgt voor Nederlandse en Duitse bedrijven zowel payroll en boekhouding als ook het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften. Daarnaast kun je bij Taxilia terecht voor fiscaal advies en word je in het Nederlands te woord gestaan als je dat prettig vindt.

Naar de website