Al onze blogposts

Een eigen bedrijf??? What were we thinking…?!

Door Esther de Grooth op 1 april 2021

Een eigen bedrijf…? What were we thinking?!

Terugkijkend hadden we het misschien helemaal niet moeten doen… zeker niet als we geweten hadden wat er in de eerste twee jaar op ons af zou komen. Een eigen bedrijf beginnen, allebei met jonge gezinnen en allebei met een baby van nog geen jaar oud is al een uitdaging op zich. Maar om na een opstartjaar terecht te komen in een van de grootste crises van de recente geschiedenis, dat had niemand kunnen voorzien. En dat is maar goed ook.

Want misschien hadden we het dan niet gedaan, en misschien was dat toen inderdaad wel verstandiger geweest… Maar, man wát zijn we blij dat we het wél gedaan hebben. Die baby’s van toen, lopen nu rond met een hoop praatjes en een eigen wil. En de Grenz… onze gezamenlijke “baby” wordt vandaag 2 jaar en het bedrijf loopt, groeit en bloeit.

Gelukkig kan niemand in de toekomst kijken en is er in tijden van crisis maar één oplossing: GAAN MET DIE WORTEL! Ook in deze rumoerige tijden hebben wij een hele lijst aan prachtige bedrijven geholpen met het realiseren van hun toekomstplannen in Duitsland! Doormiddel van adviestrajecten, recruitment van Duitse professionals en onze nieuwe “COVID-19-proof” dienst: de onlinetraining!

We vieren onze verjaardag met een kleine upgrade van onze huisstijl, de website in een nieuw jasje, nieuwe foto’s en heel veel dankbaarheid voor de up’s, down’s, leermomenten, lessen, succes en vooral het enorme plezier van de afgelopen twee jaar! Dank aan iedereen die ons steunde, hielp en in ons geloofde (of ook niet), dat alles heeft ons gemotiveerd en gebracht waar we nu staan. Ons doel voor de komende jaren is ervoor te zorgen dat nog veel meer klanten vol vertrouwen kunnen zeggen: Deutschland, wir kommen dran!

Abonneer je op onze blogs en ontvang gratis ons e-book met de 5 belangrijkste tips voor ondernemen in Duitsland.

Download e-book/ inschrijven blog

Download e-book