Recruitment Duitsland

Wij verzorgen jouw recruitment in Duitsland. Dankzij onze ervaring en persoonlijke aanpak helpen we je de juiste kandidaat te vinden en binden. Meer weten?

 

Neem contact op

Waarom is onze aanpak succesvol?

Persoonlijke aanpak

Met een vacature alleen red je het niet. Wij benaderen kandidaten persoonlijk. En zorgen dat we jou heel goed kennen. Zo maken we de match.

Aandacht voor detail

Wij komen afspraken na. En dat zijn Duitsers niet altijd gewend van Nederlanders. Zo maken wij het verschil. En winnen daarom wél het vertrouwen.

Jarenlange ervaring

Werving & selectie van Duitse professionals is ons dagelijks werk. Met ons ‘Fingerspitzengefühl’ overbruggen we cultuurverschillen en vertalen jouw profielwensen naar de ideale kandidaat.

Tikkeltje eigenwijs

Soms weten wij beter wat de klant wil dan de klant zelf. Ook gebaseerd op signalen uit de markt. We schromen niet onze mening te geven. Maar alles natuurlijk in overleg.

Recruitment van A tot Z

Van intake tot match én nazorg: wij verzorgen je hele recruitment, stap voor stap. Hoe we dat precies doen, lees je hieronder.

In 5 stappen naar jouw ideale kandidaat

Benieuwd hoe wij jouw ideale Duitse kandidaat vinden? We lopen iedere stap even kort door:

<-- -->

Intake

Eerst leren we jou kennen. Persoonlijk, op jouw locatie. Wat voor bedrijf heb je? Wat zijn jouw Duitse ambities? Naar welk functieprofiel ben je op zoek? Pas als we jou scherp in beeld hebben, gaan we headhunten.

Headhunting

Nee, wij wachten niet af. Gemotiveerd Duits personeel dat bij een Nederlandse organisatie past is schaars. Wij plaatsen advertenties, maar benaderen ook via Linkedin, het Duitse Xing en andere vakportalen.

Gesprekken

Kandidaten interviewen we eerst telefonisch. Met de meest belovende voeren we gesprekken in Duitsland. Ten slotte ontvang je alleen de beste kandidaten bij jou aan tafel. Wij begeleiden alle gesprekken.

Match

Uiteindelijk leidt het tot die ene kandidaat – de beste match tussen jou en je nieuwe Duitse werknemer. Wij zorgen dat het aan het einde niet stukloopt op cultuurverschillen. Vooral tijdens contractbesprekingen bestaat dit gevaar.

Nazorg

Wij laten jullie niet zomaar los na de match. Want als de nieuwe collega er is, komen de praktische vragen. Ook zijn er nog wel wat verschillen te overbruggen. Als vraagbaak voorzien we je van praktische adviezen.

Wie zoek jij?

Een Duitse (Key) Accountmanager? Vertegenwoordiger? (Sales)manager? CEO? Wie, waar of welke branche dan ook: Wij gaan proactief en gericht voor jou op zoek. Grensdoorbrekende werving & selectie begint bij de Grenz.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Neem contact op